Η Εταιρεία
Το MDC ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1982, με αντικείμενο τα είδη εξοχής & Camping και τις μοκέτες, σε έναν χώρο μόλις 50τ.μ. και με ιδιοκτήτες τους Μανώλη Χαραλαμπάκη και Όλγα Μαστρομανώλη.

Σύντομα η επιχείρηση έχοντας ως άξονα τη διαρκή αναζήτηση και παρακολούθηση των εξελίξεων παγκοσμίως, επέκτεινε τις δραστηριότητές της σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες όπως stor, Vertical, rollers, πλαστικά δάπεδα, καθώς και ταπετσαρίες τοίχου.

Η πλήρης αποδοχή της επιχείρησης από το αγοραστικό κοινό το οποίο αγκάλιασε θερμά την ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, οδήγησε στην αναγκαία επέκταση του αρχικού χώρου. Έτσι, τo MDC μεταφέρθηκε σε χώρο 200 τ.μ., στην οδό Κυδωνίας 119, δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά καταστήματα της πόλης ως και σήμερα με ιδιοκτήτη τoν Κωνσταντίνο Χαραλαμπάκη και 6 εργαζόμενους.
Παράλληλα, αφαιρέθηκαν τα είδη εξοχής και camping, ενώ στη γκάμα των προϊόντων του προστέθηκαν τα υφάσματα επιπλώσεων, οι κουρτίνες, τα κουρτινόξυλα και δάπεδα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η αύξηση του κύκλο εργασιών οδήγησε στην πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της επιχείρησης και να διασφαλιστεί η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους τομείς του service και των τεχνικών εργασιών.

To MDC είναι μια εταιρεία που σέβεται την συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της, που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και τις εφαρμόζουμε αρμονικά στο χώρο σας και που υπόσχεται να προσπαθεί πάντα για την ποιότητα και τη συνέπεια σε κάθε συνεργασία.

“Τα 38 χρόνια εμπειρίας, η ποιότητα των υλικών, η προσεγμένη ως την τελευταία λεπτομέρεια εργασία μας και η άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες ενός σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, καλύπτουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες (ιδιώτες και επαγγελματίες) αποτελώντας ταυτόχρονα τη… συνταγή της επιτυχίας”, λέει ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπάκης.