Ανάμεσα στα αντικείμενα του οικιακού εξοπλισμού τα χαλιά, ιδιαίτερα τα χειροποίητα, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση κυρίως γιατί η επιλογή τους φαίνεται να είναι μια δύσκολη υπόθεση αφού πρέπει να συνδυάσει αρκετά χαρακτηριστικά: αντοχή και ποιότητα κατασκευής, ικανοποιητικό αισθητικό αποτέλεσμα και βεβαίως συμφέρουσα τιμή.
Ανεξάρτητα από την ποιότητα του χειροποίητου χαλιού που έχετε επιλέξει, σίγουρα δεν κάνατε μια αγορά με χαρακτήρα αναλώσιμο…

 
Βρίσκεστε εδώ: Προφίλ
 
more Κεντρικό Μενού
more Προϊόντα
01. Κουρτίνες
02. Χαλιά
03. Μοκέτες
04. Είδη σκίασης
05. Κουρτινόξυλα
06. Επαγγελματικά δάπεδα
07. Ταπετσαρίες τοίχου
 
more Εταιρικό Προφίλ
 
Η εταιρεία MDC ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1982 από τους Μανώλη Χαραλαμπάκη και Όλγα Μαστρομανώλη με είδη εξοχής, Camping και μοκέτες σε ένα χώρο 50τ.μ..

Σύντομα η επιχείρηση έχοντας ως άξονα την διαρκή αναζήτηση και παρακολούθηση των εξελίξεων παγκοσμίως, επέκτεινε τις δραστηριότητες της σε νέα είδη προϊόντων όπως stor- Vertical, πλαστικά πλακάκια και δάπεδα, καθώς και ταπετσαρίες τοίχου.

Η πλήρης αποδοχή της εταιρείας MDC από το αγοραστικό κοινό, καθιστά αναγκαία την επέκταση του αρχικού χώρου. Η MDC εγκαταστάθηκε στην οδό Κυδωνίας 119, 200τ.μ., δημιουργώντας ένα από τα πιο σύγχρονα και λειτουργικά καταστήματα της πόλης.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν τα είδη εξοχής και camping και στη γκάμα των προϊόντων της προστέθηκαν  τα υφάσματα επιπλώσεων, οι κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα.

Προσέλαβε εξειδικευμένα άτομα για να καλύπτει τις ανάγκες της και να προσφέρει υψηλής ποιότητας service και τεχνικές εργασίες.

Τα τελευταία χρόνια, η MDC κάνει μία προσπάθεια προβολής του χειροποίητου χαλιού, ένα είδος σχεδόν άγνωστο στο αγοραστικό κοινό και από πολλούς παρεξηγημένο όσον αφορά στην τιμή αγοράς του.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας διοργάνωσε τον Οκτώβρη του 1998 την πρώτη έκθεση χειροποίητου χαλιού στα Χανιά. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο παλιό λιμάνι και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το Χανιώτικο κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί, να θαυμάσει και να αγοράσει μοναδικά χειροποίητα χαλιά.

Η MDC είναι μια εταιρεία που σέβεται την συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της και υπόσχεται να προσπαθεί πάντα για την ποιότητα και συνέπεια.
Με εκτίμηση
Μαστρομανώλη - Χαραλαμπάκης
more Newsletter